Bosgårds stuguthyrning

Bosgård är en vackert belägen fastighet som gränsar direkt till sjön Åsnen och ligger ungefär 8 km från samhället Urshult i Tingsryds kommun.

Sverige är ett glesbefolkat land med 21 invånare/kvm2 att jämföra med Tyskland 229 inv/kvm2 och Nederländerna 395 inv/kvm2. Så här finns alla möjligheter att njuta av tystnaden och stillheten och att finna lugn. Njut av en stjärnklar kväll, det finns inga gatlyktor och ljus som stör.

Vi är sjätte generationen som driver gården och har under de senaste åren satsat och utvecklat turismverksamheten. Bosgård är Bosses föräldrahem. 1998 byggde vi husen Eken, Boken och Björken. I slutet av 2001 köpte vi till grannfastigheten i Segersnäs. Ett omfattande reparationsarbete påbörjades och 2003 började vi även att hyra ut Almen och Kvarnstugan. Linden köpte vi 2014. Det är ett soldattorp som tidigare tillhört Bosgård med anor från 1850.

Totalt hyr vi alltså ut sex hus i varierande storlek. Varje hus är välutrustat och vi gör vårt bästa för att hålla en hög standard. Husdjur kan ej medtagas på grund av allergiska problem hos andra gäster. Det finns möjlighet att campa på ett begränsat område längs sjön.

Vi hoppas att du ska trivas som vår gäst i Bosgård.