- Ett mysigt och modernt Smålandstorp

(max 7 personer + 2 personer)

När vi köpte Linden renoverade vi huset varsamt för att behålla den gamla atmosfären men med moderna bekvämligheter. Huset har tidigare tillhört vår huvudfastighet Bosgård, vilket gör att vi tycker att det är extra roligt. Ursprungligen är Linden ett soldattorp från 1850 som var betydligt mindre än vad det är idag.

Huset har två våningar på en yta av 120 m2. På andra våningen finns det ett sovrum med två sängar och ett sovrum med tre sängar. Här finns också ett sällskapsrum med TV. På första våningen finns ett sovrum med två sängar. Ett allrum med kamin och  parabol TV (Astra). Ett välutrustat kök med t.ex. mikro, diskmaskin och matplats samt toalett med duschkabin och tvättmaskin. Internet genom bredband ingår. Max hastighet 100/10 Mbit.

Möjlighet till två bäddar (bäddsoffa) i ett extra hus. Mini kök med mikro och kyl. Kallt vatten utomhus (ingen toalett). Stor altan i soligt läge och internet.

Omgivning

Trädgården är lummig och inbjudande och den stora ytan inbjuder till utomhusaktiviteter. På framsidan en liten överbyggd veranda med sittbänkar. Med direktutgång från köket finns en stor veranda.

Avståndet till Åsnen är cirka 900 meter. Det är möjligt att köra bil till sjön men vägen är vacker och inbjuder till promenad. Vägen går förbi öppna ängar där hästar betar och genom lövskog. Vid sjön finns två separata platser att tillgå. Här finns enklare badplats, båthus, sittgrupper och gott om plats för båtar och kanoter. Dessa platser är gemensamma med Almen och Kvarnstugan.

Ett långgrunt bad med kiosk och lekplats inbjuder till trevliga semesterdagar. Avstånd till detta allmänna bad är 900 meter.

Almen och Kvarnstugan ligger endast 600 meter bort och gör det möjligt för flera familjer att resa ihop men att bo separat.

Galleri – Linden

Galleri – Linden extra hus