- smålandstorp i naturskönt läge

(max 6 personer)

Eken och Boken är 2 identiska hus som har allt vad man behöver för att semestern ska bli den bästa tänkbara.

Husen är moderna, välutrustade med tvättmaskin, braskamin, parabol-TV (Astra).
Internet genom bredband ingår. Max hastighet 100/10 Mbit.

Stugorna ligger öppet i ett naturskönt område med ängar och lövträd. Det är ca 75 meter mellan dem. Varje stuga är 60 m² stor och ett typiskt Smålandstorp, rött med vita knutar.

Två sovrum med vardera två sängar (ett rum med våningssäng och ett rum med dubbelsäng). Ett rymligt allrum med en modern köksdel med mikro, kylskåp och frys. Bäddsoffa (2 separata bäddar) vilket ger totalt 6 bäddar. Toalett med dusch och tvättmaskin. Braskamin gör det extra mysigt. En överbyggd veranda ungefär 4 m² stor med bänkar varifrån man kan njuta av det vackra landskapet.

Omgivning

Avståndet till Åsnen är 200 meter. Det är möjligt att köra bil till sjön men vägen är vacker och inbjuder till promenad. Vägen går förbi öppna ängar där hästar betar och genom lövskog. Här finns badplats, sittgrupper och vackra promenadvägar längs sjön. Här kan man ta sig ett enkelt dopp och det finns gott om plats för båtar och kanoter. Det är endast 2 km till en större badplats med långgrund sandstrand, kiosk etc.

Eken och Boken ligger i närheten av varandra tillsammans med hus Björken. Detta gör att man kan resa ihop men bo separat.